Weddingplanner Wetteren - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Wetteren

Een Weddingplanner voor fantastische feestevenementen bij Wetteren

Als u een weddingplanner zoekt die een spectaculair, onberispelijk en hoogst origineel  feestevenement van a tot z in goede banen kan leiden bij Wetteren of elders, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal bekende weddingplanner zal uw event tot in de allerkleinste aspecten bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Wetteren op een unieke locatie in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine weddingplanner die enkel opereert bij Wetteren ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze super competitieve sector tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Wetteren en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Wetteren gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Wetteren of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een onvergetelijk festijn met net dat beetje meer cachet in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Wetteren die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Wetteren maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Wetteren kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Wetteren opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Wetteren en in heel België.