Weddingplanner West-Vlaanderen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner West-Vlaanderen

Weddingplanner voor klassevol, uniek feestevent bij West-Vlaanderen

Zoekt u een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestelijk evenement zoals een trouw- of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner voor u. Deze weddingplanner gevestigd bij West-Vlaanderen construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een beperkte, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plekje aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit West-Vlaanderen niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij West-Vlaanderen gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak de referentie in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene formidabele feest na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische weddingplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Betrouwbare en creatieve weddingplanner bij West-Vlaanderen

Weddingplanner Feriatus hanteert een efficiënte aanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in West-Vlaanderen of Toscane, een feestje onder zakenmensen in West-Vlaanderen, een creatief communiefeest met exclusieve optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experts van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het event naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij West-Vlaanderen of in het buitenland.