Weddingplanner Turnhout - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Turnhout

Een Weddingplanner voor sprankelende feestevents bij Turnhout

Als u een weddingplanner wenst die een fantastisch en hoogst origineel  feestelijk event kan organiseren bij Turnhout of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal gerenommeerde weddingplanner zal uw event tot in de allerkleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Turnhout op een unieke plek in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een weddingplanner die slechts opereert bij Turnhout ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute top. Honderden geslaagde internationale feestevents bij Turnhout en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Turnhout gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder feest bij Turnhout of elders een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Als u een onvergetelijk feestevent met net een tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Turnhout die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Turnhout maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Turnhout kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Turnhout opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Turnhout en in heel België.