Weddingplanner Tongeren - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Tongeren

Weddingplanner voor uniek en stijlvol feestevenement bij Tongeren

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner met hoofdzetel bij Tongeren construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in geen tijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Tongeren niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Tongeren gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Tongeren gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Tongeren of eender waar een onvergetelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en creatieve weddingplanner bij Tongeren

Weddingplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Tongeren of in Toscane, een feestje onder zakenlui in Tongeren, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Tongeren of in het buitenland.