Weddingplanner Tienen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Tienen

Weddingplanner voor uniek en stijlvol feestevent bij Tienen

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Tienen construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze weddingplanner in een recordtijd een plek aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Tienen niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Tienen gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Tienen gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Tienen of eender waar een ongelofelijke ervaring te maken.

Betrouwbare en originele weddingplanner bij Tienen

Weddingplanner Feriatus hanteert een doeltreffende aanpak voor unieke feesten (huwelijken, communies, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Tienen of in Toscane, een party onder zakenmensen in Tienen, een creatief communiefeest met bijzonder leuke optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke mogelijke locatie bij Tienen of in het buitenland.