Weddingplanner Tessenderlo - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Tessenderlo

Weddingplanner voor stijlvol en uniek feestevenement bij Tessenderlo

Zoekt u een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een trouw- of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Tessenderlo construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen moeite is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als resultaat dat deze weddingplanner in een recordtijd een plaatsje aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Tessenderlo niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Tessenderlo gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is op dat vlak de referentie in Tessenderlo en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische weddingplanner magische en prachtige events van allerlei slag.

Betrouwbare en originele weddingplanner bij Tessenderlo

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Tessenderlo of in Toscane, een party onder zakenlui in Tessenderlo, een geanimeerd communiefeest met bijzonder leuke optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat beetje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Tessenderlo of in het buitenland.