Weddingplanner Tervuren - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Tervuren

Weddingplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert fantastische feesten bij Tervuren

U wil graag een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Tervuren en u zoekt een weddingplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Tervuren of misschien zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard concept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze weddingplanner gesitueerd bij Tervuren heeft in geen tijd een topreputatie verworven inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is in die niche de standaard in Tervuren en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en doeltreffend modelleert en ontwerpt Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene fantastische feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de wensen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een weddingplanner met iets extra

Indien u een weergaloos festijn met net dat tikkeltje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Tervuren die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Tervuren maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Tervuren kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Tervuren opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Tervuren en in heel België.