Weddingplanner Sittard - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Sittard

Een Weddingplanner voor unieke feestevents bij Sittard

Als u een weddingplanner wilt die een spectaculair en super authentiek  feestevent van a tot z in goede banen kan leiden bij Sittard of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal bekende weddingplanner zal uw feest tot in de allerkleinste aspecten bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Sittard op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine weddingplanner die slechts opereert bij Sittard ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve branche tot de internationale top. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Sittard maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Sittard gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger echelon te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Sittard of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Professionele en creatieve weddingplanner bij Sittard

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een chique huwelijksfeest in Sittard of Toscane, een feestje onder zakenlui in Sittard, een creatief communiefeest met exclusieve optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat stukje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze weddingplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het evenement naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Sittard of in het buitenland.