Weddingplanner Sint-Truiden - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Sint-Truiden

Weddingplanner voor stijlvol en uniek feestevenement bij Sint-Truiden

Op zoek naar een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestevent zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Deze weddingplanner gevestigd bij Sint-Truiden bedenkt, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in een recordtijd een plaatsje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] verworven heeft. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Sint-Truiden niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Sint-Truiden gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is in die niche de referentie in Sint-Truiden en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de wensen van de klant creëert deze ambitieuze weddingplanner betoverend mooie events van allerlei slag.

Betrouwbare en creatieve weddingplanner bij Sint-Truiden

Weddingplanner Feriatus hanteert een efficiënte aanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een sprookjeshuwelijk in Sint-Truiden of in Toscane, een feestje onder zakenmensen in Sint-Truiden, een creatief communiefeest met bijzonder leuke optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de kenners van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het evenement naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere mogelijke locatie bij Sint-Truiden of in het buitenland.