Weddingplanner Sint-Niklaas - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Sint-Niklaas

Weddingplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze fantastische feesten bij Sint-Niklaas

U wil een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Sint-Niklaas en u zoekt een weddingplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Sint-Niklaas of misschien zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos concept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze weddingplanner gevestigd in de buurt van Sint-Niklaas heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is daarin de standaard in Sint-Niklaas en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en doeltreffend creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Creatieve en betrouwbare weddingplanner bij Sint-Niklaas

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor unieke feesten (huwelijken, communies, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een sprookjeshuwelijk in Sint-Niklaas of Toscane, een feestje onder zakenlui in Sint-Niklaas, een geanimeerd communiefeest met bijzonder leuke optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om zo het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere mogelijke locatie bij Sint-Niklaas of in het buitenland.