Weddingplanner Schoten - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Schoten

Weddingplanner voor uniek en chique feestevenement bij Schoten

Op zoek naar een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner gevestigd bij Schoten construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met gesmaakte feesten van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in geen tijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Schoten niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Schoten gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Schoten en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de klant realiseert deze perfectionistische weddingplanner magische en prachtige feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een weddingplanner met iets extra

Indien u een weergaloos feestevent met net een beetje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Schoten die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Schoten maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Schoten kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Schoten opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Schoten en in heel België.