Weddingplanner Roeselare - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Roeselare

Weddingplanner Feriatus realiseert unieke fantastische feesten bij Roeselare

U wil graag een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Roeselare en u zoekt een weddingplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feestevent bij Roeselare of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze weddingplanner gesitueerd bij Roeselare heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak de standaard in Roeselare en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle geledingen (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en doeltreffend creëert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de opdrachtgever creëert deze ambitieuze weddingplanner magische en prachtige events in ieder genre.

Betrouwbare en originele weddingplanner bij Roeselare

Weddingplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve events (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Roeselare of Toscane, een party onder zakenlui in Roeselare, een origineel communiefeest met bijzonder leuke performances waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat stukje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze weddingplanner in onderling overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het event naar een hoger niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Roeselare of in het buitenland.