Weddingplanner Roermond - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Roermond

Een Weddingplanner voor unieke feestevents bij Roermond

Indien u een weddingplanner zoekt die een op en top verzorgd en hoogst origineel  feestevenement van a tot z in goede banen kan leiden bij Roermond of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gereputeerde weddingplanner zal uw feest tot in de allerkleinste aspecten bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Roermond op een unieke plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine weddingplanner die alleen maar opereert bij Roermond ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de internationale topspelers. Talloze geslaagde feestevents bij Roermond maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak de standaard in Roermond en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder doelgericht modelleert en ontwerpt Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene formidabele feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Met een goed oor luisterend naar de wensen van de opdrachtgever realiseert deze ambitieuze weddingplanner magische en prachtige feesten van allerlei slag.

Betrouwbare en originele weddingplanner bij Roermond

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Roermond of in Toscane, een party onder zakenlui in Roermond, een creatief communiefeest met bijzonder leuke performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op iedere mogelijke locatie bij Roermond of in het buitenland.