Weddingplanner Puurs - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Puurs

Een Weddingplanner voor magische feestevenementen bij Puurs

Indien u een weddingplanner wenst die een op en top verzorgd en super origineel  feestevenement kan organiseren bij Puurs of eigenlijk overal, bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gerenommeerde weddingplanner zal uw feest tot in de allerkleinste details uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Puurs op een unieke locatie in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een weddingplanner die slechts opereert bij Puurs ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze super competitieve branche tot de internationale topspelers. Honderden geslaagde internationale feestevents bij Puurs maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is in die niche de standaard in Puurs en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder doelgericht modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever creëert deze ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende feesten in ieder genre.

Betrouwbare en creatieve weddingplanner bij Puurs

Weddingplanner Feriatus hanteert een efficiënte totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een droomhuwelijk in Puurs of Toscane, een party onder zakenlui in Puurs, een origineel communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experts van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het event naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke locatie bij Puurs of in het buitenland.