Weddingplanner Peer - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Peer

Weddingplanner voor uniek en stijlvol feestevent bij Peer

Zoekt u een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestelijk evenement zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner voor u. Deze weddingplanner gevestigd bij Peer construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fantastische feestevents van hoog niveau met als resultaat dat deze weddingplanner in een recordtijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Peer niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Peer gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is daarin de referentie in Peer en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en efficiënt creëert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever realiseert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner magische en prachtige events in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met iets extra

Als u een weergaloos feestevent met net dat beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Peer die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Peer maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Peer kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Peer opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Peer en in heel België.