Weddingplanner Overpelt - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Overpelt

Weddingplanner voor een uniek en stijlvol feestevenement bij Overpelt

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevent zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner voor u. Onze weddingplanner met hoofdzetel bij Overpelt construeert, plant en organiseert stijlvolle, unieke events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met fantastische feestevents van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plek aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Overpelt niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Overpelt gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is daarin de referentie in Overpelt en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht creëert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene fantastische feest na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze ambitieuze weddingplanner magische en prachtige events in ieder genre.

Creatieve en betrouwbare weddingplanner bij Overpelt

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor unieke feesten in ieder genre (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Overpelt of Toscane, een party onder zakenmensen in Overpelt, een origineel communiefeest met exclusieve optredens waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in onderling overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om op die manier het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast perfect gecoördineerd en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke mogelijke locatie bij Overpelt of in het buitenland.