Weddingplanner Ninove - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Ninove

Weddingplanner Feriatus realiseert unieke fantastische feesten bij Ninove

U wil binnenkort een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Ninove en u zoekt een weddingplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Ninove of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard concept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze weddingplanner gevestigd bij Ninove heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Ninove gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Ninove of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een weergaloos feest met net dat tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Ninove die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar weddingplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Ninove maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en hebben als enige doel uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Ninove kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Ninove opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Ninove en in heel België.