Weddingplanner Nieuwpoort - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Nieuwpoort

Weddingplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Nieuwpoort

U wil een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Nieuwpoort en u zoekt een weddingplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feest bij Nieuwpoort of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze weddingplanner gesitueerd in de buurt van Nieuwpoort heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Nieuwpoort en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de klant realiseert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Feriatus: voor een weddingplanner met creativiteit en passie

Als u een onvergetelijk feest met net dat tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Nieuwpoort die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Nieuwpoort maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Nieuwpoort kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Nieuwpoort opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Nieuwpoort en in heel België.