Weddingplanner Mortsel - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Mortsel

Weddingplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert feestevenementen bij Mortsel

U wil binnenkort een weddingplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Mortsel en u bent op zoek naar een weddingplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feestevent bij Mortsel of misschien zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos concept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze weddingplanner gevestigd bij Mortsel heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enz.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Mortsel en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de verzuchtingen van de klant creëert deze ambitieuze weddingplanner betoverend mooie feesten in ieder genre.

Betrouwbare en originele weddingplanner bij Mortsel

Weddingplanner Feriatus hanteert een doeltreffende aanpak voor unieke feesten (communiefeesten, trouwfeesten, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een droomhuwelijk in Mortsel of in Toscane, een party onder zakenmensen in Mortsel, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze weddingplanner in onderling overleg constructieve, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het evenement naar een hoger echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd prima gecoördineerd en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke mogelijke locatie bij Mortsel of in het buitenland.