Weddingplanner Mol - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Mol

Weddingplanner voor uniek en stijlvol feest bij Mol

Zoekt u een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner voor u. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Mol bedenkt, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen moeite is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] verworven heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Mol niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Mol gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Mol gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Mol of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos feest met net een beetje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Mol die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Mol maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en hebben als enige doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Mol kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Mol opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Mol en in heel België.