Weddingplanner Mechelen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Mechelen

Weddingplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert feestevenementen bij Mechelen

U wil een weddingplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Mechelen en u zoekt een weddingplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een origineel, spectaculair feest bij Mechelen of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard partyconcept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze weddingplanner gevestigd bij Mechelen heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enz.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is daarin de standaard in Mechelen en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en doeltreffend ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de wensen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner magische en prachtige events in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos feestevent met net een tikkeltje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Mechelen die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar weddingplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Mechelen maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Mechelen kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Mechelen opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Mechelen en in heel België.