Weddingplanner Maastricht - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Maastricht

Weddingplanner voor uniek en stijlvol feestevenement bij Maastricht

Zoekt u een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevenement zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Deze weddingplanner gevestigd bij Maastricht bedenkt, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in een recordtijd een plek aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] verworven heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Maastricht niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Maastricht gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is daarin de referentie in Maastricht en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en doeltreffend ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner betoverend mooie events van allerlei slag.

Professionele en creatieve weddingplanner bij Maastricht

Weddingplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een sprookjeshuwelijk in Maastricht of in Toscane, een feestje onder zakenmensen in Maastricht, een origineel communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experts van deze weddingplanner in onderling overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een hoger echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op iedere mogelijke locatie bij Maastricht of in het buitenland.