Weddingplanner Maasmechelen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Maasmechelen

Weddingplanner voor een uniek en stijlvol feestevent bij Maasmechelen

Zoekt u een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestelijk evenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner gevestigd bij Maasmechelen construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze weddingplanner in geen tijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Maasmechelen niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Maasmechelen gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak de standaard in Maasmechelen en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle geledingen (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke passie, creativiteit het ene fantastische feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant creëert deze perfectionistische weddingplanner magische en prachtige feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Als u een weergaloos feest met net een tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Maasmechelen die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Maasmechelen maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Maasmechelen kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Maasmechelen opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Maasmechelen en in heel België.