Weddingplanner Maaseik - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Maaseik

Weddingplanner voor een uniek en stijlvol feestevent bij Maaseik

Zoekt u een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner voor u. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Maaseik bedenkt, plant en organiseert stijlvolle, unieke events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in geen tijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Maaseik niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Maaseik gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Maaseik gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Maaseik of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met creativiteit en passie

Als u een weergaloos feestevent met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Maaseik die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Maaseik maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Maaseik kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Maaseik opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Maaseik en in heel België.