Weddingplanner Lummen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Lummen

Weddingplanner Feriatus realiseert unieke feestevenementen bij Lummen

U wil een weddingplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Lummen en u zoekt een weddingplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feest bij Lummen of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze weddingplanner gevestigd bij Lummen heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak de referentie in Lummen en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en doeltreffend creëert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene fantastische feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de wensen van de klant realiseert deze perfectionistische weddingplanner betoverend mooie feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een weddingplanner met creativiteit en passie

Indien u een onvergetelijk feestevent met net een tikkeltje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Lummen die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feesten, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Lummen maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen heel wat adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Lummen kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Lummen opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lummen en in heel België.