Weddingplanner Lommel - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Lommel

Weddingplanner voor stijlvol en uniek feestevent bij Lommel

Zoekt u een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestelijk evenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner voor u. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Lommel bedenkt, plant en organiseert stijlvolle, unieke events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met gesmaakte feestevents van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plek aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Lommel niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Lommel gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Lommel gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Lommel of elders een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Als u een weergaloos feestevent met net een beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Lommel die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Lommel maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Lommel kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Lommel opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lommel en in heel België.