Weddingplanner Lokeren - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Lokeren

Weddingplanner voor uniek en chique feestevent bij Lokeren

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner voor u. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Lokeren bedenkt, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in geen tijd een plek aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Lokeren niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Lokeren gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Lokeren gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger echelon te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Lokeren of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een weergaloos feestevent met net dat beetje meer cachet in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Lokeren die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Lokeren maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Lokeren kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Lokeren opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lokeren en in heel België.