Weddingplanner Lille - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Lille

Een Weddingplanner voor fantastische feestevenementen bij Lille

Indien u een weddingplanner wenst die een op en top verzorgd en super origineel  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij Lille of elders, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal bekende weddingplanner zal uw event tot in de kleinste aspecten uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Lille op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine weddingplanner die alleen maar opereert bij Lille ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de internationale topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Lille en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Lille gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Lille of eender waar een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Indien u een onvergetelijk feestevent met net dat beetje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Lille die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar weddingplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Lille maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en stellen zich als objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Lille kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Lille opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lille en in heel België.