Weddingplanner Leuven - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Leuven

Een Weddingplanner voor magische feestevents bij Leuven

Indien u een weddingplanner wilt die een fantastisch en hoogst origineel  feestevenement van a tot z in goede banen kan leiden bij Leuven of elders, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal bekende weddingplanner zal uw event tot in de kleinste aspecten uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Leuven op een exclusieve plek in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een weddingplanner die slechts opereert bij Leuven ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Leuven en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Leuven gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Leuven of elders een ongelofelijke succeservaring te maken.

Creatieve en betrouwbare weddingplanner bij Leuven

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor exclusieve events (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Leuven of Toscane, een party onder zakenmensen in Leuven, een creatief communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg interessante, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een hoger echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Leuven of in het buitenland.