Weddingplanner Leopoldsburg - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Leopoldsburg

Een Weddingplanner voor sprankelende feestevents bij Leopoldsburg

Als u een weddingplanner zoekt die een op en top verzorgd en hoogst authentiek  feestelijk event van a tot z in goede banen kan leiden bij Leopoldsburg of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal gerenommeerde weddingplanner zal uw event tot in de allerkleinste aspecten uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Leopoldsburg op een exclusieve locatie binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine weddingplanner die enkel opereert bij Leopoldsburg ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze super competitieve sector tot de internationale top. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Leopoldsburg maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is daarin dé referentie, dé norm in Leopoldsburg en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene fantastische feest na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een weddingplanner met iets extra

Indien u een weergaloos festijn met net een tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Leopoldsburg die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Leopoldsburg maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Leopoldsburg kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Leopoldsburg opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Leopoldsburg en in heel België.