Weddingplanner Lanaken - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Lanaken

Een Weddingplanner voor onvergetelijke feestevenementen bij Lanaken

Als u een weddingplanner wenst die een op en top verzorgd en hoogst origineel  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij Lanaken of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal gerenommeerde weddingplanner zal uw feest tot in de allerkleinste details uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Lanaken op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine weddingplanner die alleen maar opereert bij Lanaken ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze super competitieve sector tot de internationale top. Talloze geslaagde feestevents bij Lanaken maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Lanaken gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Lanaken of elders een ongelofelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Als u een onvergetelijk feest met net dat tikkeltje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Lanaken die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Lanaken maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Lanaken kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Lanaken opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lanaken en in heel België.