Weddingplanner Kortijk - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Kortijk

Weddingplanner voor stijlvol en uniek feestevenement bij Kortijk

Zoekt u een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevenement zoals een trouw- of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner voor u. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Kortijk construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plek aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Kortijk niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Kortijk gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is in die niche dé referentie, dé norm in Kortijk en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en efficiënt creëert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene formidabele feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de klant realiseert deze perfectionistische weddingplanner magische en prachtige feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Als u een onvergetelijk feest met net dat tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Kortijk die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Kortijk maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Kortijk kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Kortijk opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Kortijk en in heel België.