Weddingplanner Kontich - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Kontich

Weddingplanner voor uniek en stijlvol feestevenement bij Kontich

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner voor u. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Kontich construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen moeite is weddingplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in geen tijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] verworven heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Kontich niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Kontich gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Kontich gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder event bij Kontich of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Indien u een onvergetelijk feestevent met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Kontich die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Kontich maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Kontich kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Kontich opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Kontich en in heel België.