Weddingplanner Ieper - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Ieper

Een Weddingplanner voor unieke feestevenementen bij Ieper

Indien u een weddingplanner wenst die een op en top verzorgd en super origineel  feestevent van a tot z in goede banen kan leiden bij Ieper of elders, bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gereputeerde weddingplanner zal uw event tot in de allerkleinste aspecten bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Ieper op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een schitterende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine weddingplanner die alleen maar opereert bij Ieper ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute top. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Ieper en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak de standaard in Ieper en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant creëert deze perfectionistische weddingplanner betoverend mooie feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos festijn met net dat beetje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Ieper die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Ieper maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en stellen zich als objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Ieper kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Ieper opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Ieper en in heel België.