Weddingplanner Hoogstraten - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Hoogstraten

Een Weddingplanner voor fantastische feesten bij Hoogstraten

Indien u een weddingplanner wenst die een spectaculair en super origineel  feest kan organiseren bij Hoogstraten of eigenlijk overal, bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gerenommeerde weddingplanner zal uw feest tot in de allerkleinste aspecten uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Hoogstraten op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine weddingplanner die enkel opereert bij Hoogstraten ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze super competitieve branche tot de absolute topspelers. Honderden geslaagde feestevents bij Hoogstraten maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is in die niche de standaard in Hoogstraten en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en doeltreffend creëert Feriatus met een onuitputtelijke passie, creativiteit het ene formidabele feest na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de wensen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met iets extra

Als u een weergaloos feest met net een beetje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Hoogstraten die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Hoogstraten maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en stellen zich als objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan intussen vele adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Hoogstraten kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Hoogstraten opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Hoogstraten en in heel België.