Weddingplanner Heverlee - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Heverlee

Een Weddingplanner voor magische feesten bij Heverlee

Indien u een weddingplanner wenst die een spectaculair, onberispelijk en super authentiek  feestevenement van a tot z in goede banen kan leiden bij Heverlee of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gereputeerde weddingplanner zal uw event tot in de allerkleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Heverlee op een exclusieve locatie binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een schitterende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine weddingplanner die enkel opereert bij Heverlee ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute top. Honderden geslaagde feestevents bij Heverlee maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is op dat vlak de standaard in Heverlee en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (adel, topvoetballers, jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en efficiënt modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Professionele en creatieve weddingplanner bij Heverlee

Weddingplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor unieke events (huwelijken, communies, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Heverlee of Toscane, een feestje onder zakenmensen in Heverlee, een origineel communiefeest met bijzonder leuke performances waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze weddingplanner in onderling overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om op die manier het event naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op iedere mogelijke locatie bij Heverlee of in het buitenland.