Weddingplanner Heerlen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Heerlen

Een Weddingplanner voor unieke feesten bij Heerlen

Indien u een weddingplanner zoekt die een spectaculair, onberispelijk en super origineel  feest kan organiseren bij Heerlen of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gerenommeerde weddingplanner zal uw event tot in de allerkleinste details bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Heerlen op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een weddingplanner die alleen maar opereert bij Heerlen ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute topspelers. Honderden geslaagde internationale feestevents bij Heerlen en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is in die niche de referentie in Heerlen en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle geledingen (adel, topvoetballers, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene unieke feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Met een goed oor luisterend naar de verzuchtingen van de klant creëert deze ambitieuze weddingplanner magische en prachtige events in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos feestevent met net een beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Heerlen die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Heerlen maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Heerlen kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Heerlen opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Heerlen en in heel België.