Weddingplanner Hasselt - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Hasselt

Weddingplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert fantastische feesten bij Hasselt

U wil binnenkort een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Hasselt en u zoekt een weddingplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feestevent bij Hasselt of misschien zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos concept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze weddingplanner gevestigd bij Hasselt heeft in geen tijd een topreputatie verworven op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is daarin de standaard in Hasselt en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (adel, topvoetballers, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder doelgericht creëert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene formidabele feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de opdrachtgever realiseert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner de meest majestueuze en betoverende feesten van allerlei slag.

Professionele en creatieve weddingplanner bij Hasselt

Weddingplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve events (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Hasselt of Toscane, een feestje onder zakenlui in Hasselt, een creatief communiefeest met bijzonder leuke performances waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een hoger echelon te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke mogelijke locatie bij Hasselt of in het buitenland.