Weddingplanner Grimbergen - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Grimbergen

Weddingplanner voor stijlvol en uniek feestevent bij Grimbergen

Op zoek naar een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestevenement zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner gevestigd bij Grimbergen construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met gesmaakte feestevents van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] verworven heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Grimbergen niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Grimbergen gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Grimbergen gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Grimbergen of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met iets extra

Indien u een weergaloos festijn met net een beetje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Grimbergen die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Grimbergen maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en hebben als enige doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Grimbergen kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Grimbergen opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Grimbergen en in heel België.