Weddingplanner Gent - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Gent

Weddingplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze feestevenementen bij Gent

U wilt een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Gent en u bent op zoek naar een weddingplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feestevent bij Gent of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard concept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze weddingplanner gesitueerd bij Gent heeft in geen tijd een topreputatie verworven inzake exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is op dat vlak de standaard in Gent en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en doeltreffend ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene unieke feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant creëert deze ambitieuze weddingplanner betoverend mooie events in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos festijn met net een beetje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Gent die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Gent maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Gent kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Gent opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Gent en in heel België.