Weddingplanner Genk - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Genk

Weddingplanner voor uniek en chique feestevenement bij Genk

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevent zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner voor u. Deze weddingplanner met hoofdzetel bij Genk bedenkt, plant en organiseert unieke, spectaculaire feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als resultaat dat deze weddingplanner in geen tijd een plaatsje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Genk niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Genk gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is daarin de referentie in Genk en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Met een goed oor luisterend naar de verzuchtingen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische weddingplanner betoverend mooie events in ieder genre.

Betrouwbare en originele weddingplanner bij Genk

Weddingplanner Feriatus hanteert een efficiënte aanpak voor exclusieve feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Genk of Toscane, een feestje onder zakenmensen in Genk, een origineel communiefeest met bijzonder leuke optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt weddingplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze weddingplanner in goed overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Weddingplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Genk of in het buitenland.