Weddingplanner Eeklo - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Eeklo

Weddingplanner voor een uniek en stijlvol feest bij Eeklo

Zoekt u een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestevent zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner met hoofdzetel bij Eeklo construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze weddingplanner in een recordtijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat weddingplanner Feriatus uit Eeklo niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Eeklo gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Eeklo gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Eeklo of eender waar een ongelofelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Indien u een weergaloos feest met net dat beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Eeklo die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Eeklo maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Eeklo kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Eeklo opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Eeklo en in heel België.