Weddingplanner Diest - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Diest

Weddingplanner voor klassevol, uniek feestevenement bij Diest

Op zoek naar een weddingplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Onze weddingplanner met hoofdzetel bij Diest bedenkt, plant en organiseert stijlvolle, unieke events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is weddingplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze weddingplanner in geen tijd een plek aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] verworven heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Diest niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Diest gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Diest gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Diest of eender waar een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Als u een onvergetelijk festijn met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Diest die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Diest maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Diest kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Diest opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Diest en in heel België.