Weddingplanner Dendermonde - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Dendermonde

Weddingplanner voor uniek en stijlvol feestevenement bij Dendermonde

Zoekt u een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, op en top afgewerkt feestevenement zoals een trouw- of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner voor u. Onze weddingplanner met hoofdzetel bij Dendermonde bedenkt, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als gevolg dat deze weddingplanner in een recordtijd een plek aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] verworven heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit Dendermonde niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Dendermonde gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Dendermonde gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij Dendermonde of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Als u een weergaloos feest met net een tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Dendermonde die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Dendermonde maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en stellen zich als objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Dendermonde kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Dendermonde opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Dendermonde en in heel België.