Weddingplanner Denderleeuw - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Denderleeuw

Weddingplanner Feriatus realiseert exclusieve feestevenementen bij Denderleeuw

U wil binnenkort een weddingplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Denderleeuw en u zoekt een weddingplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Denderleeuw of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos concept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze weddingplanner gevestigd in de buurt van Denderleeuw heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is daarin dé referentie, dé norm in Denderleeuw en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene unieke feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de wensen van de klant realiseert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner betoverend mooie feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Als u een onvergetelijk feestevent met net dat beetje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Denderleeuw die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Denderleeuw maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Denderleeuw kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Denderleeuw opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Denderleeuw en in heel België.