Weddingplanner De Panne - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner De Panne

Weddingplanner voor klassevol, uniek feestevenement bij De Panne

Zoekt u een weddingplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner voor u. Onze weddingplanner gevestigd bij De Panne bedenkt, plant en organiseert stijlvolle, unieke feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is weddingplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt weddingplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze weddingplanner in een recordtijd een plaatsje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat weddingplanner Feriatus uit De Panne niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij De Panne gevestigde weddingplanner!

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij De Panne gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger echelon te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder feest bij De Panne of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos feestevent met net een tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij De Panne die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij De Panne maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij De Panne kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij De Panne opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in De Panne en in heel België.