Weddingplanner De Haan - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner De Haan

Een Weddingplanner voor magische feestevents bij De Haan

Als u een weddingplanner wenst die een fantastisch en hoogst origineel  feest kan organiseren bij De Haan of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gereputeerde weddingplanner zal uw feest tot in de allerkleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij De Haan op een exclusieve plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine weddingplanner die slechts opereert bij De Haan ! Weddingplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde feestevents bij De Haan maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Weddingplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van weddingplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij De Haan gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij De Haan of elders een ongelofelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een weddingplanner met iets extra

Indien u een weergaloos festijn met net dat tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij De Haan die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar weddingplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij De Haan maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij De Haan kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij De Haan opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, weddingplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in De Haan en in heel België.