Weddingplanner Brecht - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Brecht

Een Weddingplanner voor unieke feesten bij Brecht

Indien u een weddingplanner wilt die een spectaculair, onberispelijk en super authentiek  feestevenement kan organiseren bij Brecht of elders, bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal bekende weddingplanner zal uw event tot in de allerkleinste aspecten uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Brecht op een exclusieve plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een schitterende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een weddingplanner die enkel opereert bij Brecht ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de internationale topspelers. Honderden geslaagde internationale feestevents bij Brecht maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is daarin dé referentie, dé norm in Brecht en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend doelgericht creëert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever realiseert deze ambitieuze weddingplanner betoverend mooie events in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met passie en stijl

Als u een onvergetelijk feest met net een tikkeltje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Brecht die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Brecht maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Brecht kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Brecht opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Brecht en in heel België.