Weddingplanner Borgloon - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Borgloon

Een Weddingplanner voor onvergetelijke feestevenementen bij Borgloon

Indien u een weddingplanner wilt die een spectaculair en hoogst origineel  feestevent kan organiseren bij Borgloon of elders, bent u bij Feriatus in goede handen! Deze internationaal bekende weddingplanner zal uw event tot in de kleinste aspecten bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Borgloon op een exclusieve locatie in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Weddingplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een weddingplanner die alleen maar opereert bij Borgloon ! Weddingplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve branche tot de internationale topspelers. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Borgloon en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze weddingplanner is in die niche de standaard in Borgloon en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (adel, topvoetballers, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en doeltreffend modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de wensen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner magische en prachtige feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een weddingplanner met creativiteit en passie

Indien u een onvergetelijk festijn met net een beetje meer cachet wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Borgloon die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Borgloon maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde weddingplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Borgloon kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Borgloon opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Borgloon en in heel België.