Weddingplanner Blankenberge - Feriatus
Lees meer

Weddingplanner Blankenberge

Weddingplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Blankenberge

U wil binnenkort een weddingplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Blankenberge en u bent op zoek naar een weddingplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Blankenberge of zelfs in het buitenland? Weddingplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos concept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze weddingplanner gevestigd bij Blankenberge heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze weddingplanner is in die niche de referentie in Blankenberge en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (adel, topvoetballers, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en doeltreffend ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de opdrachtgever realiseert deze perfectionistische en ambitieuze weddingplanner betoverend mooie feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een weddingplanner met creativiteit en passie

Als u een onvergetelijk feest met net dat beetje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij weddingplanner Feriatus aan het juiste adres! Weddingplanners bij Blankenberge die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar weddingplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Blankenberge maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde weddingplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van profvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Blankenberge kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Blankenberge opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, weddingplanner Feriatus beschikt over de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Weddingplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Blankenberge en in heel België.